khg-dresden

Welkom bij KIERMEIER HASELIER GROSSE. Onze maatschap is in 1997 in Dresden door de naamgevende partners opgericht. Tegenwoordig behoren wij met zes partners tot de toonaangevende advocatenkantoren voor het bedrijfsleven in Saksen. Al onze partners zijn eerder bij een gerenommeerd groot Duits advocatenkantoor werkzaam geweest en beschikken over jarenlange beroepservaring, mede in het buitenland.

Wij adviseren en vertegenwoordigen ondernemingen, overheidsinstellingen en vermogende particulieren op alle economisch- en fiscaalrechtelijke gebieden. Daarbij stellen wij de hoogste eisen aan de vakinhoudelijke kwaliteit van ons werk. Tegelijkertijd is het persoonlijke contact met onze cliënten voor ons van het grootste belang om doelgericht te kunnen adviseren. Al onze cliënten behoren daarom tot de persoonlijke portefeuille van een van de partners.

We zijn vast verankerd in de regio, maar zijn ook supraregionaal en internationaal actief. Naar behoefte corresponderen wij ook in het Engels, Frans of Nederlands. Op fiscaal gebied kunnen wij in eigen huis het gehele spectrum van dienstverlening aanbieden. Voor de evaluatie van ondernemingen of het opmaken van jaarrekeningen staat onze cliënten In House een ervaren accountant als coöperatiepartner ter beschikking.